În perioada 19-21 aprilie 2018, a avut, la Brașov, cea de-a XVII-a ediție a Târgului Expowood, care este dedicat prelucrării lemnului, producției de mobilă și exploatării forestiere. Cifrele spun totul despre amploarea importantă a acestui eveniment: 74 de expozanți, dintre care 38 de reprezentanți ai unor braduri internaționale, și 21 de producători din România, 168 de mărci internaționale, 2.000 mp în interior și 1.600 mp în exterior, printre care si Asco Tools.

Anul acesta, târgul s-a concentrat pe digitalizare și, de aceea, s-a desfășurat sub numele de Expowood4iTech, fapt evidențiat și în conferinţa „Digitalizare în industria lemnului – soluţii inovative”, care a deschis oficial evenimentul.

Expowood4iTech a însemnat și o șansă pentru companiile din industria lemnului prezente la eveniment pentru a afla informații despre instrumentele financiare și non-financiare de care pot beneficia pentru a-și dezvolta afacerile. Specialiști și experți din diverse domenii le-au pus la dispoziție celor prezenți cele mai actuale date despre cum să aplice la diversele programe de finanțare care se adresează atât IMM-urilor, cât și companiilor mari din industria lemnului.